www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen

Samen maken we Nederland Groener!


Wat is Hovenier Helpt?
Kent u een hulpbehoevende die wel wat tuinhulp kan gebruiken? Hovenier Helpt is in de laatste week van september een actieweek waar hoveniers aan de slag gaan om hulpbehoevenden met hun tuin te helpen. Een project is bijvoorbeeld een buurvrouw die het niet meer lukt om de haag te snoeien. Of een tuinpad dat verzakt is waardoor deze minder goed begaanbaar is. Het gaat er vooral om dat het een klus is waarmee u iemand kan helpen omdat hij of zij het zelf niet (meer) kan!

Voor wie is Hovenier Helpt?
Hovenier Helpt is voor iedereen die graag iets goeds wil doen en Nederland groener wil maken. De kleinste daden kunnen leiden tot grootse positieve gevolgen: dit is uw kans om iemand te verrassen!

Hoe werkt het?
Heeft u een project? Ga naar onze website www.hovenierhelpt.nl en meld uw project vóór 1 september aan. Dit tuinproject moet binnen een dag uit te voeren zijn voor een hovenier. Als u een project aanmeldt dan is het belangrijk dat u toelicht waarom dit project de moeite waard is om uitgevoerd te worden. En voegt u ook wat foto’s toe? Begin september maken we bekend welke projecten geselecteerd zijn voor Hovenier Helpt.

  1. johanna Kliphuis

    Aardige actie,
    Zal laten weten welke klus er dan nog niet door mij gedaan kan worden.
    Groet van Johanna.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén