www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Windbos

Windbossen op oudjaarsdag

Beste windbossers,

Windbossen op oudjaarsdag; wie verzint zo iets??
Afijn, ik was het vergeten. Tot Ine mij na een paar dagen Vechtdallen en stuwwallen mij fijntjes wees op een mail van Greet die samen met Hugo (10 jaar) en Hester reikhalzend uitkijken naar lekker rommelen in het bos. Eigenlijk wel een fijn plan.
Dank aan degene die zoiets verzint!
De buienradar geeft een kans op motregen aan dus eigenlijk staat niets ons in de weg om het jaar op een ontspannen wijze af te sluiten. Na afloop is er warme choco, koffie en thee en voor de liefhebben een oliebol of appelflap. Dus afvallen doe je maar in het nieuwe jaar.
Wat is het plan? Wij verzamelen om 10.00 uur bij mij en omsingelen de zuidwest flank van het bos en trekken in een langgerekte linie het bos in. Al de ongewenste wilg en braam wordt verwijderd en gerild. En het leuke van zo een Windbosochtend is dat wij wel zien hoever wij komen. In ieder geval schalt de klaroen om 12.00 uur en zoeken wij de warmte van de kachel en de coco en de oliebol op.

Paul

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén