www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen

Almeerder verrast vrouw met tulpenhart

Schermafbeelding 2016-04-22 om 08.23.50De 75-jarige Almeerder Dick Groenewegen heeft ruim een half jaar moeten afwachten of de verrassing voor zijn vrouw Tiny goed zou uitpakken. Groenewegen stopte vorig jaar oktober stiekem 386 tulpenbollen in de grond, in de vorm van een hart, om haar te verrassen. “Tiny begon te kwakkelen met haar gezondheid en ik wilde haar op deze manier laten zien hoeveel ik van haar hou.” Ook wilde Groenewegen haar bedanken voor 52 jaar huwelijk. Zijn verrassing is geslaagd: in de groenstrook aan de Achterwerf in Almere Haven prijkt nu een prachtig rood tulpenhart die het stel vanuit hun appartement goed kan zien.

Bron: Almere Dichtbij

 

 1. Hans en Marion Lap

  Beste Dick en Tiny,
  Wat een prachtig initiatief voor Tiny en gefeliciteerd met jullie 52 jaar huwelijk.
  Wij wensen jullie natuurlijk een mooi en liefdevol woonplezier maar wij zitten een beetje met een gebroken hart omdat jullie hier niet meer zijn.
  Veel plezier en gezondheid.
  Hans en Marion.

 2. Johan

  Ik heb nooit geweten dat ik zo’n romantische buurman heb gehad. Wat een enorm creatieve geest om zoiets te bedenken. Het is duidelijk dat Dick vele talenten heeft. Ik ga binnenkort wel langs om het tulpenhart met eigen ogen te zien. En ik wens jullie nog vele gelukkige jaren samen.

 3. Dick en tiny Groenewegen

  Bedankt voor de reacties. Ee was een storm ontstaan op onze social media. Zelfs vanuit Californië en Frankrijk. Charmeur, Cassanova, Don Juan maar ook van echte vrienden b.v. Slijmbal en uitslover stonden erop. In ieder geval aandacht genoeg voor 386 rode tulpen. Kom rustig langs en maak foto’s vanaf ons balkon. Groetjes ” Tullepe Dick.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén