www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen, Centraal Wonen, Zelfbeheer

Bezoek grote delegatie van medewerkers Ymere.

 

 

Wij zijn op 14 april 2016 mede gastheer/vrouw voor het bezoek van een grote delegatie medewerkers van Ymere. Het begeleidingsteam bestaat uit AM, Marion, Rob, WW, Hans  en Ton. Hans doet verslag;

”Zo rond 14:00 uur kwamen in diverse groepjes zo’n 60 medewerkers van de woningcorporatie Ymere naar de collectieve ruimte van de woongroep. Hier werden zij door de gebiedsregisseur van Ymere Ellen welkom geheten en uitgelegd hoe de middag er uit zou zien. Zij wilden graag de Hoekwierde als uitvalbasis gebruiken als voorbeeld hoe ons beheer is begonnen, samengesteld en onderhouden wordt.

2016 04 EZH Ymere bezoek de Wierden (1)

2016 04 EZH Ymere bezoek de Wierden (11)

Door de grootte van de groep werden ze verdeeld in 4 groepen van +/- 15 medewerkers.

Iedere groep werd in de ruimte welkom geheten door Ton en dmv. een filmpje laten zien waar ons beheer uit bestaat en hoe het ontstaan is. Omdat de woongroep complex onder Ymere valt gaf Anne-Marije tekst en uitleg op de vragen van de medewerkers.

Bij deze groepen waren ook aanwezig Martin die voor de fotosessie zorgde, Rob, Willem, Ton, Hans en Marion die op hun beurt enthousiast vertelde over het onderhoud en de diverse projecten. Iedere groep liep een andere richting in onze wijk om zoveel mogelijk te laten zien wat onze wijk te bieden heeft. Hier kwamen veel positieve reacties op.

2016 04 EZH Ymere bezoek de Wierden (6)

2016 04 EZH Ymere bezoek de Wierden (8)

2016 04 EZH Ymere bezoek de Wierden (9)

 

Ook liepen zij op eigen gelegenheid naar andere delen van De Wierden wat onder hun woningbeheer valt om te praten wat betreft bewoners samenstelling, veiligheid en groen aanpak aan de openbare ruimte. 

Wat betreft de catering die werd geheel verzorgd door Ymere zelf, wat als voordeel was voor Rob en Camelia wat deze keer voor verlichting zorgde. Na de rondleidingen kwamen de groepen weer bij elkaar naar de collectieve ruimte om onder het genot van een hapje en een drankje nog even na te praten.

Het was voor de Ymere medewerkers en voor ons een leerzame en dankbare middag.”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén