www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen, Zelfbeheer

Vreemde gezichten in de Hoekwierde

Op woensdag  14 december  waren deelnemers van het SEV-programma New Towns op bezoek in de Wierden. Na kennismaking en koffie in het Wierdendok leidde Bert van der Weijde, van de bewonerscommissie van de Wierden, de aanwezigen langs de natuurroute langs de gracht.


Nadat we de Kornbrug waren overgestoken kon Ton het verhaal van de Hoekwierde vertellen.
Vooral het grote aantal vrijwilligers bij het zelfbeheer verraste de deelnemers en de complimenten waren niet van de lucht. Opvallend vond men de schone uitstraling va de Hoekwierde en met plezier meldde men: “We willen graag meer van jullie horen en kom het eens bij ons vertellen.”


De rondleiding werd afgesloten met een vragenkwartiertje in het Wierdendok en het gezelschap verplaatste zich naar de Sjopping Mol in het centrum van Almere Stad.

Groet,

Ton Huijzer

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén