www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Vraag en aanbod

Proefpersonen gevraagd

geef-je-overVoor mijn studie aan de School voor Holistic Pulsing ben ik op zoek naar proefpersonen.

Holistic Pulsing is een zachte massagemethode die uitnodigt tot diepe ontspanning en loslaten. Je ligt hierbij aangekleed op een massagetafel.
Holistisch wil zeggen dat zowel het lichaam als de ziel erbij betrokken zijn en pulsing is de hoofdtechniek die ik gebruik en bestaat uit het ritmisch wiegen van het lichaam, aangevuld met stretchen.

Ter illustratie: stel je het beeld voor van een glas water op een tafel. Zodra je de tafel heen en weer beweegt, komt het water in trilling.
En zo is het eigenlijk ook met ons lichaam, het bestaat voor een groot gedeelte uit water en zodra je het in een zachte ritmische puls brengt ontstaat er een stromende golfbeweging.

Nu heeft ieder mens zijn eigen natuurlijke lichaamsritme, een unieke onderstroom, waarop informatie zoals stress, blijdschap, herinneringen of spanningen zijn opgeslagen.
Door af te stemmen op jouw persoonlijke ritme, kan deze bevrijdende zachte techniek doorwerken tot in de diepst gelegen cellen van je lichaam. Alle organen en spieren worden uitgenodigd uit om mee te vibreren en te ontspannen. Het zelfhelend vermogen van je lichaam krijgt de ruimte op zowel fysiek, emotioneel als mentaal niveau.

De behandeling kan heel rustgevend zijn maar kan je ook in contact brengen met dat wat niet goed stroomt en beweegt. Gezamenlijk gaan we dan luisteren en op zoek naar wat jouw lichaam je te vertellen heeft.

Wil je kennis maken met deze methode, dan ben je van harte welkom een keer vrijblijvend een proefsessie te ondergaan!
Een sessie duurt gemiddeld 60 à 70 minuten, inclusief een voor- en nagesprekje en een kopje thee.

Als je na de proefsessie iets meer verdieping wilt en je nieuwsgierig bent geraakt naar wat jouw lichaam jou te vertellen heeft, dan raad ik je aan een proefserie van 3 sessies af te spreken.
De proefsessie is gratis en voor de verdiepingssessies vraag ik een vrijwillige bijdrage.

Wil je meer info, bel me dan op 0623669907​

Hartegroet,
Ingela

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén