www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen

Boem!!

Zaterdag 29 oktober, 5.35 uur; Boem!

Ook vannacht is het onrustig aan de Gooimeerzijde van het Windbos. Na twaalven wordt de verzamelde jeugd steeds luidruchtiger. Hard praten en lachen. Je kunt ze letterlijk verstaan als je met het slaapkamerraam open slaapt.
Later in de nacht zijn er scooterraces. Deze nacht werd het feest afgesloten met een luide knal. Ik dacht; ”Daar gaat weer een papierbak!”.
Als er 14 windbossers zich om 10 uur op zaterdag 29 oktober verzamelen bij het bankje constateren wij dat de papierbakken nog intact zijn. Velen hebben last gehad van het lawaai deze nacht. Er wordt verondersteld dat in de loop van de nacht verschillende groepen elkaar opvolgen.
Wij besluiten nog eens een praatje te gaan maken. Mocht dat niet helpen dan halen wij de bank weg.

Halverwege de ochtend laat Ine mij een half verbrand vodje zien. Echt snappen doe ik het niet. Blijkt dat vodje een restant te zijn van de brief die wij gisteren gepost hebben. De restanten van een deel van de brievenbus met inhoud liggen rond de opgeblazen brievenbus. Ine belt met de politie en deelt haar bevindingen mede. “Dank u wel mevrouw, dit is een zaak voor de TNT, zij zullen de bus wel vervangen”. Waarop Ine stelt; “Maar mevrouw, prima als TNT de bus gaat vervangen. Maar ik doe melding van een ernstige vorm van vandalisme. De bus is opgeblazen.” Waarop de telefoniste reageert met; “Oh mevrouw, dan zal ik er een melding van maken.”
Na zoveel begrip van de hermandad besluit Ine het gesprek te beëindigen.

Groet,

Paul Weber

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén